Brunopress.nl

De vriend van Noa Vahle heeft het in Story over het werk van Noa tijdens het WK in Qatar én hij doet ook een verrassende uitspraak over zijn ‘schoonmoeder’ Linda de Mol…

“Noa deed het hartstikke goed en heeft veel leuke reacties gekregen. Maar ik heb haar wel gemist, dus ik ben blij dat ze weer terug is”, klinkt het bij Tim de Wild die zelf als freelance tv-producent door het leven gaat. Zijn ontmoeting met Noa bleek later een pijnlijk moment te zijn…

Tim ontmoette Noa tijdens de filmpremière van ‘Alles is Tafel’, en dat was tevens de laatste keer dat Linda de Mol met Jeroen Rietbergen over de rode loper liep. Wat denkt Tim de Wild van de zaak rond zijn ‘schoonmoeder’?

“Linda is een geweldige schoonmoeder. Heel leuk, top, echt super. Ze is heel lief. Ik ben heel warm ontvangen”, aldus Tim de Wild over Linda de Mol. Maar wat dan met de onfrisse zaak waarin ze verwikkeld raakte en het grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen bij The Voice?

“Ik ga daar verder niets over zeggen, dat is niet aan mij”, houdt de vriend van Noa Vahle zich wijselijk op de vlakte in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl