Foto: William Rutten/SBS6

Rachel Hazes heeft haar portie leed in haar leven wel gehad. De dood van haar man André, de ruzies met haar kinderen Roxeanne en André, tegenslagen in het liefdesleven en dat constante gezanik over het feit dat zij jaren na de dood van haar man nog steeds geld haalt uit zijn bekendheid, het doet wat met een mens.

De band tussen moeder en dochter Hazes kan je niet meteen een succesverhaal noemen, Roxeanne en haar moeder hebben namelijk geen contact meer met elkaar. “Soms moet je je kinderen ook even loslaten. Ze weten toch wel dat de deur altijd openstaat en dat de liefde van een moeder altijd onvoorwaardelijk is naar een kind toe”, vertelde Rachel in een interview met Nieuwe Revu.
Beste bewijs daarvan is dat zoon André Hazes na al die tijd toch maar lekker weer bij Rachel is komen inwonen.

Rachel twijfelt niet dat haar band met Roxeanne ooit weer sterk zal worden. “Tuurlijk. Alles heeft tijd nodig. Daarom moet je ook niet zomaar dingen gaan roepen. De dingen die ik nu opschrijf in mijn boek mag Roxeanne lezen, omdat het gewoon een heel mooi verhaal is van moeder en dochter. En van moeder naar zoon”, vertelde zij aan Nieuwe Revu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl