Foto: Play4

We kunnen er niet om heen, Maxime Meiland is een knappe verschijnen. De dochter van Martien Meiland mag gezien worden en een leuke fotoshoot, daar zegt ze geen neen tegen. Al trekt ze ook haar grenzen.

“In een string zul je mij nooit zien. Ik ben van het comfort, ‘gewone’ kanten slipjes. Toen ik zwanger was van Vivé, heb ik een stapel grote zwarte onderbroeken ingeslaan bij de Hema. Die draag ik nog steeds. Leroy roept ook elke dag: ‘Heb je nou nog steeds die boma-slip aan.’ Ik moet dringend op lingeriejacht”, lacht Maxime in Beau Monde

U leest het goed, Maxime draagt gewoon onderbroeken van Hema en niet altijd van een duur merk. “Ik was vroeger wel dol op Oilily, net zoals Montana. Wij schelen zestien maanden en droegen vaak dezelfde dingen.”

Martien en Erica hadden vroeger een kledingzaak en dat zorgde voor leuke taferelen bij de zusjes. “Ik heb een foto waarop ik een hoodie aanhad. De capuchon liep in een lange punt tot op mijn billen. Alsof ik een kabouter was.”

Een vrouw als Maxime, die moet toch met alles staan, denken veel vrouwen. Maar dat kan Maxime meteen ontkrachten. “In een lange rok zie ik er echt lijzig uit, net een heks. Vreselijk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl