Foto: VTM

Carlos Lens is een goedlachse spierbundel die gepassioneerd is door sporten en een gezonde levensstijl. Eén van zijn klanten en goede vrienden is Linda de Mol. Die laatste ging de afgelopen maanden door een turbulente periode. Ze brak met haar grote liefde Jeroen Rietbergen na het nieuws over diens grensoverschrijdend gedrag in televisieprogramma’s waar hij aan meewerkte. Carlos gaf een interview aan Story over hoe het nu met haar gaat.

Voor Linda sloeg het nieuws in als een donderslag bij heldere hemel. Ze was er kapot van dat haar grote liefde tot zulke dingen in staat was. “Linda ging er stilaan onderdoor. We trainden al jaren meerdere keren per week samen, maar na het nieuws verbrak ze met iedereen het contact, ook met mij”, zegt Carlos.

“Ik respecteerde dat en heb haar met rust gelaten. Toen bekend werd wat er gebeurd was, stuurde ik haar een paar meelevende appjes, maar daarna spraken we elkaar niet meer. Ze had even tijd voor zichzelf nodig, sporten werd bijzaak. Ik begreep dat heel goed”, aldus de personal trainer. Er is stilaan licht aan de horizon, want hun samenwerking wordt binnenkort opnieuw hervat. “Deze week gaan we daarover contact hebben, maar wanneer we weer beginnen, dat weet ik zelf nog niet”, besluit Carlos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl