Foto: Brunopress.nl

De zon is stilaan terug gaan schijnen voor Katja Schuurman. Ze speelt opnieuw één van de hoofdrollen in de nieuwe film ‘Costa II’, het vervolg op de populaire film en reeks waarmee ze destijds bij het grote publiek bekend werd. Dat kunnen we lezen in Party.

Ook op amoureus vlak gaat het terug beter met haar. Nadat ze enkele maanden geleden scheidde van haar ex-man Freek van Noortwijk, werd ze onlangs gespot aan de zijde van een onbekende man. Als men haar ernaar vraagt, antwoordt ze bevestigend: “Ja, ik ben opnieuw aan het daten. Na maanden janken heb ik nu weer een beetje vlinders. Dat vind ik veel leuker dan al dat sobberen”.

Toch wordt haar herwonnen geluk overschaduwd door een foto uit een reclamecampagne voor een prijzig schoenenmerk, waar zij als model voor ingeschakeld werd. Wat liep er fout?

Op de afbeelding, die in Zanzibar gemaakt werd, draagt ze dure sandalen. Maar op de achtergrond valt er iets op in de verte. Daar zijn twee arme kinderen te zien die zich duidelijk geen schoeisel kunnen veroorloven.

Het regende bijgevolg negatieve reacties. In het programma ‘Jinek’ bood ze alvast haar excuses aan. “Mea culpa voor iedereen die zich enorm gekwetst voelt door deze foto. Dat was niet de bedoeling”, aldus Katja.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl