Foto: William Rutten / SBS6

Na een eerdere faling als webshopuitbaatster, heeft Maxime Meiland sinds eind vorig jaar een nieuw project opgestart.

De telg uit de Meiland-familie heeft duidelijk een ondernemersgeest. Ze verkoopt nu kinderkleding in een nieuwe webshop, ‘Villa Vito’. Dat lezen we in Party.

Nadat ze eerder in opspraak kwam omdat ze zogezegd helemaal zelfontworpen kleding aanbood terwijl die gewoon van AliExpress kwam, verkoopt ze nu enkel kledij die ze zelf heeft geselecteerd.

Blijkbaar hebben haar klanten er niet zo heel veel vertrouwen in, want Maxime lanceerde onlangs een kortingsactie van 25% op de nieuwe collectie. Dat is volgens Party te wijten aan het feit dat het met de verkoop niet echt wil vlotten.

Opnieuw wordt er een vergelijking gezien met een bestaande kledinglijn, genaamd ‘Cocote’. Maxime gaf er een draai aan en reageerde op de kritiek: “Ik hoop dat de mensen die het wel leuk vinden lekker gaan shoppen en ervan genieten, want daar gaat het uiteindelijk om.”

Als promotiestunt tovert ze een verkooptruc uit haar hoge hoed. Iedereen die voor minstens 75 euro aan kinderkleding bij haar koopt, maakt kans op een meet en greet met de hele familie Meiland op 20 mei. Benieuwd of dat zich voor haar ook gaat vertalen in een hogere omzet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl