Foto: DPG Media

Glennis Grace is weer aan het optreden. De zangeres heeft spijt van het voorval in het Jumbo-filiaal. Maar hoe oprecht is Glennis Grace?

“Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt, zeker. Ik ben mens, maar dat wil niet zeggen dat je alles maar kunt doen”, lezen we in Party. Zou Glennis Grace het nu anders aanpakken?

“Het is gebeurd, ik kan het niet terughalen”, klinkt het bij de zangeres. Al geeft Glennis Grace bij RTL Boulevard toe dat ze de tijd graag zou terugdraaien. Want de zangeres heeft het niet makkelijk gehad…

“Het is niet iets wat zomaar uit je lichaam of uit je systeem verdwijnt. Daar zal ik mee moeten leren leven en dat doe ik. het is niet makkelijk, zeker ook niet voor alle betrokkenen”, aldus Glennis Grace. Ook op het podium voelt ze het effect…

“Ik ben een artiest, ik vind het het allermooist om op het podium te staan en mensen gelukkig te maken”, aldus Glennis Grace die toegeeft dat ze de tijd meteen zou willen terugdraaien, mocht dat mogelijk zijn.” De zangeres is ondertussen een ‘ander mens’ geworden….

Glennis Grace geeft toe dat ze tegenwoordig met een ander gevoel op het podium staat: “De afgelopen periode heeft mij wel een ander mens gemaakt, ook als artiest”, lezen we in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl