Foto: VRT

Het zijn bizarre tijden in Nederland. De ene beschuldiging na de andere lijkt op te duiken aan het adres van bekende Nederlanders en dat gaat gepaard met grote gevolgen voor de BN’ers in kwestie.

Iedereen heeft wel een eigen mening over onder andere Marco Borsato, Glennis Grace, Carlo Boszhard en Lil Kleine. Ook presentator Henny Huisman. Hij was met de Soundmixshow de ontdekker van Marco en Glennis.

“Glennis is ontegenzeggelijk de beste zangeres van Nederland. Maar ze is op een plek geboren in de Jordaan waar mensen met een grote bek het verste komen. Ze heeft aan de ene kant het lef om verder te komen, anderzijds is het ook een flapuit die dingen zegt die dan verkeerd zijn. Niet dat ik haar dat kwalijk neem, maar je moet weleens tot tien tellen voor je wat zegt”, zegt hij in Weekend.

Maar ook over Marco heeft Henny wel wat te vertellen. “Ik denk dat Marco wel nog een paar jaar last zal hebben van zijn muziekcarrière. En dan moet hij moet een heel goed album komen. Hij zal muzikaal moeten terugslaan.”

Met iemand als Lil Kleine heeft Huisman dan weer heel weinig. “Het is gewoon helemaal mijn soort niet. Muzieksoort niet, grote bek enzo, daar heb ik niks mee. Voor mijn kandidaten neem ik het wel op, maar niet voor hem. Die vind ik eigenlijk gewoon onbeschoft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl