Foto: EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl

Wie altijd had gedacht dat Rachel Hazes er zo warm bijzat, dankzij wijlen André Hazes, die heeft het mis. Het is vooral dankzij zichzelf dat Rachel het nu goed heeft en zich om weinig zorgen moet maken. Het is immers dankzij haar dat er een heel impérium werd opgezet na de dood van haar man.

André’s bedrijf Melvin Produkties geeft in Weekend een inzicht in wat ze waard is en dat is niet min: 2,6 miljoen euro. En dat was nog in december 2019. Zij gaan er ondertussen vanuit dat ook dat bedrag ondertussen alweer gestegen is.

“Voor Rachel is het nalatenschap van haar man haar werk “Dat is een moeilijk taak. André had bij leven alles vast laten leggen, zijn portretrecht, merkenrecht en intellectueel eigendomsrecht. Ga dat maar beheren. “

“Ik ben de eerste vrouw van een artiest in Nederland die dat moet doen. Zonder voorbeeld. Je moet keuzes maken en je kan alleen maar hopen dat je de goede beslissingen neemt. Tot nu toe is dat gelukt”, zegt ze in Weekend.

En dat klinkt voor velen allemaal heel mooi, maar volgens Hazes was het ook allemaal erg moeilijk op bepaalde momenten. Zo beweerde ze geen nieuwe relatie te kunnen hebben door Hazes. Jarenlang bleef ze vrijgezel omdat ze dag en nacht met André bezig was.

“Ik kom er maar niet los van. Ik zal nooit afscheid van hem nemen, dat mag niet. Maar mettertijd wil ik wel het zakelijke van het emotionele kunnen scheiden en meer afstand nemen”, aldus Rachel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl