Foto: DPG Media

Enkele dagen geleden werd er op de Instagrampagina van Ladies Of Soul een statement over Glennis Grace gepost. De zangeres ligt onder vuur nadat zij in een Jumbo ruzie maakte met het personeel. Vorige week reageerde Glennis Grace voor het eerst sinds het incident, maar die reactie werd niet goed onthaald.
“Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt. Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel”, klinkt het in de mededeling van Ladies Of Soul.

“Als Ladies Of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Het is een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op. Het kan nog even duren voordat het onderzoek is afgerond”, lezen we op de Instagram van Ladies of Soul.

De dames blijven echter niet bij de pakken zitten en proberen ondertussen tickets voor de nieuwe concerten aan de man en vrouw te brengen. “Onze concerten staan gepland op 23 & 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag 1 gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is. Ondertussen gaan we met het creatieve team door met de voorbereidingen van de concerten, het samenstellen van de setlist, het podiumontwerp en het aankondigen van special guests. Hoe dan ook gaan we er weer alles aan doen om er twee memorabele avonden van te maken voor de bezoekers”, besluit Ladies Of Soul.

De reacties op het bericht zijn ondertussen uitgezet, al heeft dat best wel lang geduurd. Eerst moesten zowel Glennis Grace als Ladies of Soul een stormvloed van negatieve reacties over zich krijgen.
“Vervelende samenloop van omstandigheden? Dat menen jullie niet! Geen woorden voor”, schrijft iemand. “Ongeloofwaardig, gaat alleen maar om geld en niks anders zo namaak. Lekker voorbeeld om je dan nog Ladies te noemen. In the USA hebben ze een andere naam voor dit soort dames”, lezen we in een reactie. “Menen jullie dit nou serieus zo oprecht kwam het niet over en 1 1/2 maand te laat”, klinkt het verder.

“Wat een schijt verhaal, Glennis had actrice moeten worden!! Jaren lang was ik fan, veel concerten gezien maar dit kan echt niet!! Sorry ik verkoop mijn kaarten😢”, reageert iemand.
“Om te kotsen die vrouw.. wat nou excuses. Boycotten moeten ze jullie!”, dat is de mening van iemand die op de post van Ladies of Soul reageert.

Al moeten we ook wel schrijven dat er best wel ook positieve reacties zijn. Maar de negatieve reacties zijn zo heftig dat Ladies Of Soul besloten heeft om de reacties uit te schakelen en dat is geen moment te vroeg gebeurd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl