Foto: DPG Media

Afgelopen week lag Glennis Grace opnieuw onder vuur nadat zij een video deelde waarin zij haar excuses aanbood voor wat er midden februari in een warenhuis in Amsterdam was gebeurd. De details kent u wel.

Niet iedereen wist de video van Glennis Grace te appreciëren, héél veel mensen waren dan ook kritisch over de manier waarop Glennis Grace één en ander aanpakte. Gelukkig zijn er ook mensen die haar steunen, onder andere Edsilia Rombley en Candy Dulfer waren gul met hartjes aan het adres van hun collega bij Ladies Of Soul.

Maar ook mensen die iets verder van Glennis Grace staan en zelfs wonen, spraken hun steun uit. Zo ook de in Dubai wonende Gordon. “We maken fouten en vallen en dan staan we weer op en met een les geleerd hopen we die fouten te vermijden in de rest van ons leven. ️”, schreef hij op Instagram.

Zijn reactie op de post van Glennis Grace kreeg bijna 300 hartjes op Instagram en dat is best een mooi aantal. Ook Roxeanne Hazes, Trijntje Oosterhuis en vele anderen waren gul met de hartjes richting Glennis Grace.

Kritiek is er altijd en op iedereen, het is alleen de manier waarop men die kritiek geeft en hoe het andere daarmee omgaan wat belangrijk is. En als Glennis Grace aangeeft haar lesje geleerd te hebben, dan is heel het voorval toch voor iets goed geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl