Foto: Brunopress.nl

Het 36-jarige model Kim Feenstra werd anderhalf jaar geleden de trotse mama van haar zoontje Brooklyn. Samen met haar partner Stanley kan ze werkelijk genieten van ieder stapje dat het kleintje maakt. Over hun ouderschap en haar moederschap vertelt ze meer aan Weekend.

Het wordt stilaan iets drukker ten huize Feenstra. De kleine Brooklyn heeft ondertussen zijn eerste stapjes gezet en is volop in de ontdekkingsfase.

“Soms stelt hij mijn geduld wel op de proef, maar dat vind ik niet erg. Hij moet soms ook de kans krijgen om de regie in eigen handen te nemen. Van mij mag hij gerust op avontuur gaan. Als dat inhoudt dat hij soms eens valt, dan is dat zo. Dat hoort er ook bij”, vertelt een nuchtere Kim.

Ze vindt het vooral heerlijk dat er nu geleidelijk aan trekjes van haar en haar partner in hun peuter Brooklyn naar boven komen.

“Je ziet bijvoorbeeld bepaalde dingen aan hem of in hem waarbij je denkt: o ja, dat doe ik ook altijd. Of: dat moet ik maar niet meer doen. Je leert er zelf ook heel veel van. Eigenlijk is het ouderschap een constant leerproces dat continu doorgaat”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl