Foto: Brunopress.nl

Acteur, zanger en presentator Ferry Doedens nam recent deel aan de All Stars-editie van “Expeditie Robinson”. Tijdens zijn avonturen op het onbewoond eiland vond hij naar eigen zeggen wat broodnodige rust. Daarover vertelt hij wat meer aan Party.

Aan de start van zijn expeditie werd hem gevraagd om zijn smartphone af te geven. Iets waar Ferry zelf maar weinig problemen mee had. “Voor de tijd dat je weg bent, moet je in ‘Expeditie Robinson: All Stars’ je mobiele telefoon inleveren. Dat betekent onmiddellijk even rust”, gaat hij van start.

In zijn dagelijkse leven is die rust soms ver zoek. Ferry startte een tijd terug een OnlyFans-account waarop hij naaktbeelden van zichzelf aan zijn volgers verkocht. Er barstte een mediastorm los rond dat feit en hij was blij om even offline te kunnen zijn.

“Ik had er geen problemen mee om even iets meer rust te pakken. We staan door onze smartphones de laatste tijd alleen maar op aan. De periode op het eiland in Zanzibar gaf me de tijd om na te denken van: wat wil ik nou eigenlijk?”, vertelt hij over zijn offline periode.

Op het onbewoond eiland stelde hij zich meermaals die vraag, maar aldaar luidde het antwoord vrijwel altijd: eten, eten, en nog eens eten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl