Foto: DPG Media

De flamboyante schoonheid Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk zijn al enkele maanden uit elkaar. Na acht jaar samen, waarvan tweeënhalf jaar getrouwd, vonden beiden het welletjes geweest. Over haar turbulente liefdesleven vertelde ze meer in Party.

Na maanden van tranen met tuiten gehuild te hebben, lijkt de zon weer te schijnen voor Katja Schuurman. De actrice, die bij het grote publiek bekend werd door haar rol in de film/serie ‘Costa’, laat haar hart spreken in het interview.

“Ik heb lange tijd gedacht dat Freek en ik hetzelfde waren. Dat was een denkfout van mij. Ik heb geprobeerd om de kar te keren, maar je kan iemands karakter niet veranderen.”

Een tijd na hun breuk begrijpt Katja beter waarom ze precies uit elkaar gingen. Katja legt uit waarom het fout liep in hun relatie…

“We staan allebei anders in het leven. In de momenten na de breuk, spraken we elkaar heel weinig. En als we dat toch deden, ontaarde het steevast in ruzie”, aldus Schuurman. “Maar het is logisch dat daar wat tijd overheen moet gaan”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl