Foto: Brunopress.nl

Vroeger presenteerde ze samen met haar boezemvriend Carlo Boszhard een ochtendprogramma op zondag, tegenwoordig heeft ze andere bezigheden. De 54-jarige Irene Moors nam recent deel aan het televisieprogramma ‘De Verraders’ op RTL4. Daarin moest ze met haar medekandidaten op zoek naar leugenaars en saboteurs binnen de groep. Ze vertelt er meer over in Story.

“Mensen kunnen het vaak zien als ik lieg, ik kan dat nu eenmaal moeilijk verbergen”, zegt Irene. “Vroeger had ik wel enkele tells waaraan je het kon zien als ik de waarheid onrecht aandeed. Ik moest dan steevast blozen als ik een leugen vertelde”, aldus de 54-jarige actrice. “Maar gelukkig hoef ik dan ook niet zo vaak te liegen”, lacht ze.

“Mijn man Barry zou dat ook onmiddellijk doorhebben. Na 28 jaar samen voelt hij het echt wel aan als ik zou liegen, en andersom ook. Ik kan me niet voor de geest halen dat we elkaar ooit niet de waarheid hebben verteld”, zegt ze daarover. “Wij zijn eerlijk naar elkaar, want vertrouwen is de basis van alles. Als dat wegvalt, kun je geen relatie hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl