Foto: Brunopress.nl

Onlangs kondigde De Graaf & Cornelissen Entertainment aan dat ze de musical ‘Les Misérables’ terug naar Nederland zouden halen. En dat deden ze ook. Binnenkort is de populaire musical te zien in het Koninklijk Theater Carré en is er een hoofdrol weggelegd voor Ellen Pieters.

Gelukkig is Pieters nu al in topvorm om binnenkort mee te kunnen spelen in ‘Les Misérables’ en heeft ze van corona weinig last gehad “Verleden jaar heb ik nog kunnen meespelen in ‘Rocky Horror Show’ en daarin moest ik ook kunnen dansen. Binnen drie weken heb je dan wel weer conditie hoor. Je moet wel”, lacht ze in Weekend.

Ellen zorgt ervoor dat ze altijd fit blijft en een goede conditie blijft bewaren. “Ik loop iedere dag hard in de polder en soms ga ik naar de sportschool. Daardoor heb ik steeds ontzettende honger, omdat dat weer aangevuld moet worden.”

Aan haar uiterlijk zou Ellen dan weer niks veranderen, ondanks dat ze de 60 nadert. “Iedereen moet het zelf weten, maar ik vind het wel jammer dat mensen niet gewoon oud mogen worden. Ik heb wel ooit mijn oogleden laten liften, want die begonnen te hangen. Maar een facelift zou ik nooit overwegen.”

Met ‘Les Misérables’ in het vooruitzicht heeft de actrice een mooie toekomst voor zich. “Dat was echt één van mijn dromen: om in een heel grote productie te mogen staan. Dat leek me echt geweldig. Dat ik dat nu ook effectief mag doen vind ik hartstikke leuk. Ik ga er een feest van maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl