Foto: DPG Media

Het jaar 2022 zal wellicht niet meteen het hoogtepunt worden in het leven van Glennis Grace. Het incident in de Jumbo van Amsterdam, weet u nog? Natuurlijk weet u dat nog, net zoals Glennis Grace dat voorval nog niet vergeten is en wellicht ook niet snel zal vergeten…

Vandaag is de jongeman die mee aan de oorzaak van het incident zou liggen jarig. Het gaat om haar zoon Thony. Zelf noemt Glennis in haar bericht op de sociale media de naam van haar zoon niet, maar bij de reacties lezen we de naam wel.

Tony mag vandaag zijn zestiende verjaardag vieren en dat doet wel iets met de zangeres.  “Waar blijft de tijd? Lieve, mooie zoon van mij. Mijn trots, mijn zorg, mijn hart, mijn bloed. Niemand in de wereld die mijn liefde voor jou kan breken”, schrijft Glennis Grace.

Hoewel Glennis dankzij haar zoon even in de cel zat en half Nederland haar laten vallen heeft, blijft de liefde voor zoonlief groot. “Ik weet wie jij bent en ik weet dat jouw hart mooi is. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik hou van jou❤️”, schrijft een trotse Glennis Grace op haar sociale media.


Die zestiende verjaardag verdient trouwens een feestje, veel cadeautjes, ballonnen en felicitaties, ook van ons! Bij deze, gelukkige verjaardag Thony.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl