Foto: Brunopress.nl

Het prille geluk van mama en papa te worden, wordt ten huize van Etten overschaduwd door het plotse verlies van een van hun beide kindjes. Het koppel Frank en Melanie was zwanger van een tweeling, maar verloor een kindje vlak voor de geboorte. Ze luchten er hun hart over in Story.

De twee verloofden trouwen dit jaar in mei, maar door wat er gebeurd is wordt het niet het uitbundige feest dat ze vooropgesteld hadden. Ze zijn te veel in rouw om dat te doen, zeggen ze zelf.

De plechtigheid gaat door op vrijdag 13 mei. Ze trouwen in Kasteel ter Horst in Loenen, op een boogscheut van hun woning. “Het zal een feest worden met een lach en een traan. Naast ons kindje ben ik zeven jaar geleden ook mijn vader verloren. Ik denk dagelijks: had hij er maar bij kunnen zijn! Zo’n moment wil je met je vader kunnen delen”, vertelt een aangeslagen Frank.

Het koppel gaat tijdens de dienst uitgebreid de tijd nemen om stil te staan bij hun verlies. “Helaas zullen zij er niet bij zijn, maar we gaan hen zeker herinneren”, zegt de volkszanger.

Na de bruiloft gaat het koppel niet op huwelijksreis, maar blijft gezellig thuis. “Daar kunnen we in alle rust nagenieten van onze bijzondere dag”, aldus Frank.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl