Foto: Brunopress.nl

Acteur Ferry Doedens die zijn volledige naakte lichaam liet zien op OnlyFans, het was even schrikken voor velen. Voor Doedens was het niet meer dan gewoon wat extra geld te verdienen.

De moeder van Ferry was iets minder blij met het bijbaantje van haar zoon, want het is niet meteen de plek waar je je zoon graag zou zien werken. Maar het bracht stevig wat geld op en dat geld heeft Ferry goed geïnvesteerd. Zo kocht hij onder andere een huis in Amsterdam.

De afgelopen maanden ging het niet altijd zo goed met Ferry en er kampten wat donkere wolken boven zijn hoofd. Doedens had een cocaïneverslaving, die zorgde voor zijn ontslag bij GTST, waar hij de populaire Lucas speelde.

Ferry mocht even terugkeren, maar werd in 2020 weer op non-actief gezet. Volgens de producent omdat er ‘een situatie was ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had’, schrijft Story.

Maar het gaat beter nu met Ferry. “Ik zit heel goed in mijn vel. Ik had toen alle moeite om mijn energielevel op peil te houden , maar sinds ik weer lekker kan trainen, is dat helemaal opgelost. Ik merk dat ik veel rustiger ben geworden. En ook op het gebied van werk zitten er mooie dingen aan te komen. En ook in de liefde lijkt het goed te gaan, want ik ben volop aan het daten met een leuk iemand!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl