KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw is al twaalf seizoenen een waar kijkcijferkanon, maar nooit is er een deelneemster geweest die de gemoederen zo beroerde als Maud. Maud krijgt ondertussen trouwens extra bescherming. Wat is er aan de hand?

Maud zette zich al meteen op de kaart bij Boer Zoekt Vrouw door tijdens de eerste ontmoeting even de handen van boer Evert vast te pakken om toch even ‘echt contact’ met hem te maken.

Al snel ontstond er een ware mediastorm rond Maud. Tv-criticus Angela de Jong irriteerde zich rot aan Maud: “ik heb me in tijden niet zo geërgerd aan iemand op tv als aan Maud.” Er moest ingegrepen worden…

“Er staat een groot team rondom de deelnemers en briefschrijvers, ze worden overal goed in begeleid en ze worden ook geadviseerd om niet op Twitter te kijken”, lezen we in Party een uitspraak van de KRO/NCRV-woordvoerder. En dat was nodig…

Die extra bescherming was nodig, want Maud zorgde voor heel wat beroering op sociale media. Al heeft ze ondertussen ook heel wat kijkers achter zich weten te scharen door haar eerlijkheid en oprechte interesse in alles.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl