Foto: Play4

Na een maand van stilte heeft Monique Westenberg weer wat van zich laten horen op haar sociale media. Monique is weer terug in Nederland en dat mag iedereen weten.

Nu Monique haar koffers weer uitgepakt heeft en er al een behoorlijk deel van haar outfits gewassen zijn, is er weer tijd om wat meer met de sociale media bezig te zijn.

Monique verbleef de afgelopen maand met de kleine én grote Dré in Florida, zij gingen onder andere naar Disneyworld.

“Florida, wat was je heerlijk!”, schrijft Monique die samen met haar zoontje de papa van haar kind achterna reisde.  “Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust”, glundert Monique. En toch was er ook een minder leuk kantje aan deze trip: de roddelpers.

“Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”, op die manier haalt Monique keihard uit naar de roddelpers.

Wat Monique en haar gezelschap zoal gedaan hebben in de Verenigde Staten? Best wel veel. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt”, besluit Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl