Foto: Peter De Smedt

Een tijdje geleden kwam Yvonne Coldeweijer al met nieuws over Danny de Munk. De videovlogger kwam aan de weet dat Danny de Munk zich jaren geleden tijdens de shows van ‘Ciske de Rat’ had misdragen. Er zou sprake zijn geweest van grensoverschrijdend gedrag.

Het nieuws kwam aan het licht nadat Danny in een blad verteld had dat hij zich niet druk maakte om juicechannels en dat hij alles eerlijk aan zijn vrouw zou vertellen mocht hij in een rare situatie zijn terecht gekomen. Nadat Yvonne dat bericht deelde, kreeg zij berichten binnen dat Danny zich in 2007 misdragen zou hebben.

Tot een aanklacht kwam het niet, tot nu dus. Een vrouw die destijds voor de musical ‘Ciske de Rat’ met de Munk samenwerkte, zou een klacht ingediend hebben wegens verkrachting.

Om wie het gaat, is niet duidelijk. Toch niet bij ons, maar Danny de Munk weet ondertussen wel wie die vrouw is die naar de politie gestapt is. John van den Heuvel zou namelijk per ongeluk een mail met de gegevens van de vrouw doorgestuurd hebben.

De advocaat van de Munk beweert dat zijn cliënt ontkent dat er ooit sprake was van grensoverschrijdend gedrag en dat er strafbare feiten gepleegd zouden zijn.

Ondertussen laat Yvonne Coldeweijer weer van zich horen. “Een aantal weken geleden maakte ik een video over Danny de Munk en grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode bij Ciske de Rat de musical. Het meisje uit mijn video, met het verhaal in het bos, werkte backstage bij Ciske. Het meisje dat nu aangifte heeft gedaan van verkr*chting, werkte ook backstage bij Ciske. Zij is echter niet hetzelfde meisje als uit mijn video. Er waren er namelijk meer”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl