Foto: VRT

Actrice Angela Schijf heeft zich in een interview met Flair uitgesproken over de ego’s van sommige BN’ers. Volgens haar is die benaming an sich een beetje fout en doet dat mensen boven zichzelf uitstijgen.

Angela is erg down-to-earth en hecht weinig waarde aan haar bekendheid. Dat er mensen zijn die dat wel doen en daardoor denken dat de wereld rond hen draait, vindt ze maar niks.

“Ik werk graag met mensen van wie ik kan leren. Ik ben wars van grote ego’s en ben ervan overtuigd dat je alleen vanuit verbinding mooie dingen maakt. Ik kan enkel met bekendheid omgaan als ik een duidelijke taak heb, zoals een filmpromotie ofzo”, zegt ze daarover.

Ze krimpt in elkaar van mensen die zichzelf als BN’er zien. “Als ik zo’n mensen tegenkom, schrik ik daarvan. Ik vind dat gek. Bij mij is het: werk hard en wees respectvol, dan gaat alles makkelijker”, aldus de 42-jarige actrice.

Haar grootste compliment kreeg ze van regisseur Diederik van Rooijen, die haar na een doorregende draaidag van achttien uur in de modder toesprak. Die zei: “Angela, jij bent echt een trooper”. Zo wil ze ook beschouwd worden, als een trooper. “Ik wil de gelederen gesloten houden en samen gaan voor iets moois’, rondt ze af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl