Foto: Brunopress.nl

Het was zaterdag geen al te beste avond voor de organisatoren van ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’. Onder andere Wolter Kroes, Tino Martin, Emma Heesters, Jeroen van der Boom, René Froger, Gerard Joling en OG3NE stonden er op het podium, maar veel bezoekers hebben amper wat van de optredens gezien.

De reden? Een falende horeca in het stadion. Sommige bezoekers schreven op hun sociale media dat ze wel een uur hadden moeten aanschuiven om een biertje of een wijntje te bestellen. En de wijn was al om 21.30 uur op en dat terwijl de show pas om 20 uur begon.

Er was een enorm personeelstekort, dat schrijf Bas Smit één dag na de toch wel chaotische avond. “Ook wij zijn net als jullie teleurgesteld in het verloop van deze editie van TBODAZ i.v.m. de drukte bij de drank- en eetfaciliteiten. We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen”, schrijft organisator Bas Smit.

“Zoals ruim 1/3 van het bar personeel wat niet op kwam dagen en een pinstoring. We hebben geprobeerd dit op te lossen, maar kregen dit in deze uitdagende markt niet meer voor elkaar. Onze oprechte excuses. Ook wij hadden dit liever anders gezien en voelen dat we tekort zijn geschoten”, gaat Bas Smit.

Maar de boze bezoekers zijn niet overtuigd van de uitleg van Bas Smit. “Als er wél voldoende barpersoneel was geweest, dan was de wijn misschien al om 20 uur op”, reageert iemand. “En warme drank schenken, verkopen voor top prijzen. Heeft ook niks met t personeel te maken. Schandalig was het!”, reageert een andere boze bezoeker. “Wat hebben wij daar nu aan dan voor ons dure kaartje? Het was gewoon 1 grote chaos. Een vergoeding zou hier op zijn plaats zijn Amsterdamse Zomer!”, besluit een andere bezoeker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl