Foto: VTM

Acteur Thijs Römer ligt op de sociale media onder vuur. Juice Channel komt met een verhaal van een vrouw die toen zij 14 was ‘misbruikt’ zou zijn door de acteur.

We onthouden ons van toch wel enkele zware beschuldigingen aan het adres van Römer, want wat is er waar van dit verhaal? Sommige mensen op de sociale media hebben het over een ‘doorgedraaide fan’. En die fan is ene zekere Nena. Je moet niet veel moeite doen om haar Twitteraccount te vinden.

“In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de ronde gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren.”

“Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

“Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster”, tweette Thijs ondertussen.

De vrouw zou zelfs bij de acteur thuis geweest zijn, moest foto’s zonder kledij aan doorsturen en moest naar eigen zetten ook allerlei berichtjes inspreken die de acteur zouden opwinden.

Waarom zij zo’n 8 jaar later met dit verhaal naar buiten komt? “Dit staat op de dag van vandaag nog steeds op m’n netvlies. Ik kan het niet beseffen. Ik was f**king 14 jaar oud”, schrijft de vrouw.

“Ik hoef geen sorry of wat dan ook. Ik wil dat jij opbiecht hoe vieze vieze vent je bent. Doe je dat iet? Geloof me, ik doe er alles aan om te zorgen dat je hier niet meer mee weg komt”, schrijft Nena in haar bericht.

Op de Twitter van Nena zijn er toch wel enkele opvallende berichten opgedoken. Zo zou dezelfde Nena in het verleden een pak positieve berichten over Römer geschreven hebben. “De leukste man van Nederland is over een paar dagen jarig”, schreef een enthousiaste Nena op Twitter.

En wat te denken over “Oké, na de 838383ste keer dat ik op Thijs Römer heb gestemd, ben ik er wel klaar mee. Stemmen jullie ook op Thijs? #televizier” is een tweet van diezelfde Nena. En nog geen twee jaar geleden schreef diezelfde vrouw ‘Nog steeds fan hoor Thijs Römer’.

Toch wel een bizar verhaal, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl