RVD - Martijn Beekman

De populariteit van ons koningshuis daalt zienderogen en de Oranjes lijken hun laatste troefkaart te willen uitspelen. Maar is dat wel verstandig?

Het koningshuis rekent vooral op een charmeoffensief van koningin Máxima om het tij te keren. Maar de agenda van Máxima zit nu al vol. Wordt de populariteit van Máxima niet misbruikt ten koste van haar gezondheid?

Een paar jaar geleden ging het al eens mis met de gezondheid van Máxima tijdens een staatsbezoek aan China. In allerijl moest Máxima teruggevlogen worden naar Nederland en verbleef ze enkele dagen in het ziekenhuis. Nemen de Oranjes nu opnieuw risico’s met Máxima?

De koningin is een workaholic en neemt graag veel werk op zich. Soms té veel? Na staatsbezoeken aan Zweden, Washington, Tanzania en Griekenland, komt er nu nog méér werk op de koningin af.

Na de herfstvakantie staan er vooral verplichtingen in Nederland op de agenda, schrijft Party. En dan kan Party slechts één waarschuwing de wereld insturen…

“Toch heeft het verleden bewezen dat ook Máxima een limiet heeft voor wat zij aankan. Dus de Oranjes moeten wel oppassen dat zij niet overbelast raakt”, lezen we in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl