Foto: Brunopress.nl

Yvonne Coldeweijer lanceert lang niet alleen roddels over de familie Hazes. Over één iemand liet ze nu ‘per ongeluk’ een bijzondere roddel los. En Yvonne voelt de bui al hangen… Een nieuwe rechtszaak in de maak?

Yvonne Coldeweijer heeft het al langer over een héél prominente BN’er die verdacht wordt van ‘wangedrag met een hamster’. De hamster zou immers operatief verwijderd zijn uit de @nus van de BN’er. Om wie gaat het hier?

Yvonne Coldeweijer heeft de naam van de bewuste beroemdheid nooit bekend durven maken omdat het om zo’n opvallend feit gaat, maar ‘per ongeluk’ liet ze nu de naam van de fervente hamsterliefhebber vallen in haar podcast…

Yvonne Coldeweijer laat de naam vallen in haar podcast ‘De Juice Show’ maar voegt er meteen aan toe dat die zal moeten worden weggebliept. Co-host Mark Koster weet meteen waarom…

“Als je deze naam noemt, komen er meteen 68 advocaten achter je aan, hé?” beseft Koster waarom Yvonne Coldeweijer eventjes aan zelfcensuur wil doen. “Ik heb al één rechtszaak lopen en dat is wel genoeg. Jongens, ik ben al blut”, voegt de roddelkoningin eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl