Foto: DPG Media

Yvonne Coldeweijer heeft iets nieuws bedacht: als een bekende Nederlander die eerder onder vuur lag in een tv-programma te gast is, vraagt Yvonne aan haar volgers welke vraag de presentator of presentatrice zeker zou moeten stellen.

“Wat vind je ervan dat je een minderjarige vakkenvuller getraumatiseerd hebt?” was één van de vragen die Coldeweijer binnen kreeg. En daar had de koningin van de gossip een opmerking bij.

“Dit is echt het meest schandalige van wat er zich daar heeft afgespeeld. Dat een nette jongen, een scholier, zodanig is geschrokken van Glenda en de knokploeg, dat hij er mentaal ook er over heeft geleden in die tijd”, schrijft Yvonne Coldeweijer.

“Ik kan je verzekeren dat als Glenda geen oprechte emotie en spijt kan laten zien, dan is het over en uit. Dat is het eigenlijk al, maar dit is zo’n groot podium! Dit is echt ‘do or die’ voor de carrière van Glennis Grace”, reageerde Yvonne dinsdagavond nog voor Glennis Grace bij Jinek te gast zou zijn?

“Het probleem is echter dat spijt betuigen niet onder de strategie valt die ze tijdens de rechtszaak willen inzetten. Daar willen ze zoveel mogelijk aantijgingen ontkennen en de schuld naar andere verschuiven. Daarom zou ik haar als advocaat NOOIT aanraden om dit media-optreden te doen voordat de rechtszaak heeft plaatsgevonden. Ik zou altijd eerst het vonnis van de rechter afwachten”, besluit Coldeweijer.

En daar heeft zij een punt: waarom duikt Glennis Grace één week voor de rechtszaak in een tv-programma op? Een paar weken langer wachten kan toch geen probleem zijn?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl