Foto: Brunopress.nl

Bekend Nederland staat altijd klaar om te reageren op nieuws over André Hazes, Marco Borsato, Johan Derksen en of Danny de Munk. In de reeks BN’ers was recent Tineke de Nooij aan de beurt. Die haalde uit naar de vrouw die Danny de Munk ervan beschuldigt losse handjes te hebben.

Tineke de Nooij gelooft er werkelijk niets van, zoiets zou Danny nooit doen. Volgens haar gaat het dan ook over een fan die wraak wil nemen. En die uitspraak zorgt voor heel wat ergernis bij Yvonne Coldeweijer.

Die haalt op Instagram fel uit naar bekend Nederland. “Ik zie continu fossiele BN’ers het opnemen voor Danny de Munk, terwijl niemand de details weet”, schreef Coldeweijer op Instagram.

“Niemand weet überhaupt wat het verhaal is achter deze aangifte van verkr*chting. Ik wel en ik kan je zeggen: je wordt er misselijk van. Dat beloof ik je”, gaat Coldewijer verder op haar sociale media.

“Hoe kan je hier  uitspraken over doen als je niks weet?! Weet je hoe pijnlijk dit kan zijn voor slachtoffers van zedenzaken? Zij kunnen hierdoor ontmoedigd raken en niks meer durven zeggen omdat jullie je achterlijke mening delen”, gaat Yvonne verder.

De videovlogger neemt zelden een blad voor de mond en dat siert haar. Coldeweijer neemt het altijd op voor slachtoffers van mannen die hun handen (en meer dan dat) niet kunnen thuishouden. “Het zal je dochter maar zijn! Schaam je diep. En ja, ik ben pissed”, besluit Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl