Foto: Brunopress.nl

Het bericht van Monique Westenberg waarin zij schrijft dat zij en André niet naar elkaar toe gegroeid zouden zijn schiet bij Yvonne Coldeweijer in het verkeerde keelgat. “Man, wat wordt er tegenwoordig veel onzin voor waarheid aangenomen”, schreef Monique afgelopen weekend nog op Instagram.

En eigenlijk was dat een sneer naar Yvonne, zij had namelijk me dat nieuws uitgepakt en was er zeker van dat Monique en André nog dit jaar zouden trouwen, haar spionnen hadden haar dat verteld. Maar met haar reactie haalt Monique dat nieuws compleet onderuit. Wat is er nu van waar?

Yvonne Coldeweijer heeft een theorie die best wel eens zou kunnen kloppen. “Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd”, weet Yvonne uit goede bron. En meteen haalt zij ook uit naar het (ex-)koppel Hazes-Westenberg.

“Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg, want ik heb altijd gelijk en je weet het”, besluit Coldeweijer. Later dit jaar zou Hazes een documentaire uitbrengen en als daarin effectief te zien is dat André en Monique toch weer een stelletje zouden zijn, dan heeft Coldeweijer twee keer gelijk: één keer over de relatie en een tweede keer over het feit dat BN’ers vaak liegen bij het checken van nieuws. Wij zijn nu al benieuwd naar het vervolg van dit verhaal…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl