Foto: Brunopress.nl

Net zoals vele anderen organiseert Yvonne Coldeweijer op haar Instagram wel eens  een Q&A. Onlangs was het nog eens zover en kreeg de juicekoningin de vraag waar haar (intense) haat op BN’ers vandaan komt. Nou, daar moest Yvonne niet lang over nadenken.

“Ik kan niet tegen onrecht en zie vaak dat mensen met macht en roem veel liegen en manipuleren”, reageert Coldeweijer. “Andere mensen zijn daar de dupe van en daar wil ik dan voor opkomen.”

Coldeweijer neemt zelden een blad voor de mond, ook al komt er dan wel eens een storm van kritiek op haar af of stapt iemand als Samantha Steenwijk naar de rechter. “Er wordt mij vaak verweten dat ik een BN’er kapot il maken, maar ik heb dan bijvoorbeeld net een uur gebeld met een meisje wat met trillende stem haar verhaal heeft verteld en wordt daar dan zo boos van.”

“Dat zien de kijkers niet en ik vertel dat eigenlijk ook nooit. Weet eigenlijk niet waarom. Ik besef dat ik een geluid breng wat mensen wat minder gewend zijn, maar ik wil gewoon altijd de waarheid boven tafel”, besluit Yvonne in de Q&A.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl