Vipnieuws.nl

Wolter Kroes moet al enkele dagen op zijn tanden bijten. Nadat hij bij de repetities van het ‘Gala Van De Gouden Televizier-Ring’ ten val kwam, kreeg hij een gips aan de arm. Ideaal voor een snel herstel maar iedereen kent het grootste nadeel van een gips. Wolter Kroes kan erover meepraten.

Zo’n gips gaat jeuken, héél erg jeuken. Het is de nachtmerrie van heel wat mensen en dan ga je daar natuurlijk nog harder op letten. Wolter Kroes heeft alles al geprobeerd om er minder last van te hebben, maar helaas. “Wat een vreselijke jeuk”, zucht de zanger.
De linkerpols van Wolter is op twee plaatsen gebroken, de enige oplossing voor dit probleem was het aanbrengen van een gips. Er moet dringend iemand een oplossing vinden voor het jeukprobleem, want daar hebben dagelijks vele honderden mensen last van. Is het niet aan de hand of arm, dan wel aan de voet, knie, been of ander lichaamsdeel.

Gelukkig heeft Wolter Kroes zijn optredens nog en die zorgen voor afleiding. Niet alleen vliegt de tijd dan voorbij, de jeuk valt net iets minder hard op.

Nog even doorzetten, Wolter. Komt allemaal goed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl