Foto: Brunopress.nl

Crazy in love. Een ‘coup de foudre’. Kalverliefde. Dat overkwam Wesley Klein en zijn vrouw Nelly zeventien jaar geleden. Het stel leerde elkaar kennen toen ze beiden nog op de schoolbanken zaten en zijn deze zomer intussen vijf jaar getrouwd. Over hun gelukkig samenzijn gaf het koppel een duo-interview aan Party.

“We zijn steeds open naar elkaar en koesteren geen jaloezie”, begint Wesley het interview. “Dat is denk ik onze grote kracht. We houden onze relatie ook spannend voor elkaar, waardoor de dagelijkse sleur geen kans krijgt.”

Zeventien jaar is natuurlijk al een hele poos. “Ik ben nu 34 en moest nog 17 worden toen we verkering kregen. Nelly is nu 32 en was toen 15”, lacht Wesley.

Dat ze na al die jaren nog steeds een sterk koppel zijn, is te danken aan hun goede band. “Ik ga geregeld met mijn vrienden op stap en Nelly met de meiden, maar het liefst doen we dingen samen.”

Ze gingen onlangs onder hun tweetjes kijken naar ‘TINA – De Tina Turner Musical’ en hadden een erg gezellige avond samen, één van de zovelen. “In principe hebben wij niemand nodig om gelukkig te zijn”, aldus Wesley.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl