Foto: Brunopress.nl

Op 7 juli zijn zanger Wesley Klein en zijn vrouw Nelly vijf jaar getrouwd. Het stel is dit jaar maar liefst 17 jaar samen. Om die bijzondere jubileum te vieren en wat tips te geven voor een gelukkige relatie, gaven ze een duo-interview aan Party.

Het koppel heeft ondertussen twee kindjes en zijn nog steeds erg tevreden met hun partnerkeuze. Op de vraag welke tips ze kunnen geven om een relatie zo lang gezond te houden, antwoordt Wesley: “Open naar elkaar zijn en niet teveel jaloezie hebben naar de ander doet al heel veel.”

Ze leerden elkaar kennen toen hij nog 17 moest worden, zij was net 15. Voor jonge mensen is dat vaak de leeftijd dat er een wereld opengaat, maar Wesley en Nelly waren toen al een topkoppel.

Ze houden hun relatie gezond door kleine dingen. “We proberen het steeds spannend te houden voor elkaar”, zegt Wesley daarover.

Uiteraard hebben ze ook elk hun leven, los van elkaar. “Natuurlijk ga ik met mijn vrienden op stap en Nelly met de meiden, maar het liefst doen we dingen samen. Zo gingen we onlangs naar ‘TINA – De Tina Turner Musical’, waar we beiden erg van genoten hebben”, vertelt een blije Wesley.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl