RVD - Martijn Beekman

Welk parfum draagt koningin Máxima het liefst? Is er een geurtje waar onze koningin bij zweert? Daar lijkt het wel op…

Volgens royaltykenner Josine Droogendijk houdt koningin Máxima wel van een luxueus en vaak exclusief parfum. Zo heeft onze koningin ook een duidelijke voorkeur voor één geurtje…

Volgens Royalty Online kiest koningin Máxima graag uit het assortiment van het Franse parfumhuis Guerlain en zou ze al jaren zweren bij ‘Shalimar’, een parfum dat geïnspireerd is op een oosters sprookje. Het is trouwens een erg bekend parfum…

Deze geur is al honderd jaar geliefd onder zowel royals als beroemdheden, voegt Royalty Online eraan toe. Hoe ruikt dit parfum?

Shalimar is volgens producent Guerlain een ‘ode aan de sensualiteit’, subliem en intiem tegelijk. “Elegantie, sensualiteit, subtiliteit en intensiteit blijken uit dit parfum dat geïnspireerd is op een amberachtig sprookje. Shalimar is de stralende essentie van een eindeloos begeerlijke en voortdurend begeerde vrouw”, klinkt het op de website van Guerlain. Hoe ruikt het parfum?

Wie een flesje Shalimar opent wordt verwelkomd door een bries van bloemen en bergamot, verwarmd met noten van iris, jasmijn en roos, omschrijft Guerlain hun ‘legendarisch parfum’. “Vanille, balsemnoten en tonkabonen geven kracht en sensualiteit aan deze nu legendarische geur.” Een verkoopspraatje dat kan tellen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl