Dinsdagavond is de KIA Picanto van waarin Sanne Bos en Hebe Zwart zich afgelopen week verplaatsten, teruggevonden. De wagen is ontdekt nadat er bandensporen aan het knooppunt Emmel gevonden waren. In de wagen werden twee lichamen gevonden, namelijk die van de verdwenen Sanne en Hebe.

Het duo verdween tijdens het weekend en kwam niet op hun eindbestemming aan. Al vrij snel werd er een grote zoekactie opgezet waarbij honderden vrijwilligers actief waren. Ook het publiek werd ingeschakeld, de politie heeft het over vele honderden tips. Die werden zo goed mogelijk onderzocht, maar bij een tip over bandensporen aan het knooppunt Emmel heeft de politie de kans laten liggen om Sanne en Hebe te vinden.

Een patrouille ging op onderzoek maar vond de wagen niet. Dinsdagavond werd een zoveelste tip onderzocht, een politiehelikopter vond de wagen wel in het water. De kans dat Hebe en Sanne al bij de eerste tip nog levend gevonden zouden worden was quasi onbestaande.

In de loop van de ochtend zal er een persconferentie gehouden worden naar aanleiding van de vondst van de lichamen van Sanne en Hebe. Wij wensen de familie héél veel sterkte toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl