Friso Keuris - SBS6

Peter Gillis blijft de gemoederen beroeren. Nu lekt er nieuws uit dat ‘vreselijk’ wordt genoemd en een sneer naar de slachtoffers lijkt. Wat is er aan de hand?

Rob Goossens noemt het bij RTL Boulevard ronduit ‘immoreel’ dat de opnames van ‘Massa Is Kassa’ gewoon doorgaan en dat Talpa niet ingrijpt. Rob velt een hard oordeel…

John de Mol en Talpa beweerden nochtans altijd dat ze zouden wachten tot ná de uitspraak in de zaak rond Nicol Kremers of ze nieuwe afleveringen zouden uitzenden, maar die beslissing werd dus nu al genomen. Hoe reageert het ‘immorele clubje van John de Mol’ zelf?

“We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld”, publiceert Mediacourant een uitspraak van de persvoorlichter van Talpa. “Daar houden we ons aan vast.” Eén ding is duidelijk voor Talpa…

“Maar mocht het, voor of tijdens het uitzenden van de serie, tot een veroordeling komen in deze zaak, dan wordt de serie vroegtijdig gestopt”, benadrukt de persvoorlichter. Gaat SBS 6 hier volledig de mist in of moet het vermoeden van onschuld gevrijwaard blijven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl