Foto: VRT

Tom Waes onthult in Primo dat hij best wel een maniakaal kantje heeft. “Op het randje van neurotisch, om niet te zeggen maniakaal.” Wat is er aan de hand?

“Het voordeel van ‘Reizen Waes: wereldsteden’ is dat uit je koffer leven niet nodig is, omdat je een ruime hotelkamer ter beschikking hebt en een week lang ter plaatse blijft”, doet de televisiemaker zijn verhaal in Primo.

“In de klassieke ‘Reizen Waes’ waren de cameraploeg en ik elke dag op een andere plaats. Dan leef je letterlijk uit je koffer. Je haalt er een onderbroek, paar sokken en je toiletzak uit en die gaat er de volgende ochtend weer in. Op den duur begint dat te wegen”, geeft Tom Waes toe in het weekblad.

“Maar zoals nu in een metropool is mijn koffer uitladen één van de eerste dingen die ik doe zodra ik op de kamer kom.” En dan moet Tom Waes toch één ding toegeven…

“Ik ben best ordelijk, op het randje van neurotisch, om niet te zeggen maniakaal. Een opgeruimde hotelkamer zorgt voor rust in mijn hoofd”, lacht Tom Waes in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl