Brunopress.nl

Heel wat mensen voelen met Tim Douwsma mee. Het lijkt wel of de zanger niet echt goed in zijn vel zit. Op Instagram heeft Douwsma een bericht geschreven over de fake wereld waarin hij vertoeft.

“Soms is het best pijnlijk moet ik eerlijk zeggen. Om te zien hoe fake de wereld is. En vooral hoe fake de mijne was. Toen ik veel op tv was, een hoofdrol speelde in een musical en een film deed, stonden vrienden en familie in de rij. Ik was en voelde me altijd de clown op het feestje. Vrienden belde me of ik ook naar die en die club ging. Uiteraard vroegen ze me dat, want ik regelde wel de gastenlijst”, steekt Douwsma van wal.

Vandaag de dag ervaart de zanger één en ander op een totaal andere manier. “Het was pijnlijk voor mij om te ervaren wat er gebeurd als je in een tijd als deze je oprecht uitspreekt omdat je je zorgen maakte over van alles en nog wat, om dan te zien wat er gebeurt. Ineens begroette men me niet meer, werd ik niet meer gebeld voor werk, maar ook niet meer door vrienden.. Het was ontzettend pijnlijk. Maar vooral ontzettend leerzaam”, geeft de zanger toe.

“Ik stelde mezelf de vraag: Waarom raakt het me? Ik besefte dat ik liefde van buiten nodig had. Voor de leegtes in mijzelf. Nog steeds ben ik hiermee bezig. Maar besef steeds meer, dat je maar één iemand ontzettend lief moet hebben. En dat ben jezelf. Je komt alleen, en je gaat alleen. De reis naar binnen en zelfliefde is prachtig maar niet altijd eenvoudig. Zodra je dit eenmaal doet, kun je beter liefde geven, en creër je ook echt de vriendschappen die echt bij je passen. Ik wilde dit gwn delen, omdat ik hoop dat ik mijn eerlijkheid en kwetsbaarheid jou toch iets mee kan geven. De wereld is al fake genoeg”, besluit Tim Douwsma op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl