Friso Keuris - SBS6

Na zijn veelbesproken relatie met Nicol Kremers op de klippen liep, vond Peter Gillis al snel een nieuwe partner. Maar wat denkt Wendy van Hout écht over de Massa Is Kassa-ster?

Al snel zouden Peter en Wendy gaan samenwonen en volgens de vriendin van Gillis is er niets fijner dan ’s ochtends naast hem wakker worden. Al vormt er zich één probleem…

“Ik sta wel met een been in Nederland en een ander been in België, omdat ik co-ouderschap heb met mijn ex”, verduidelijkt Wendy in Story. Hoe gaat Peter om met zijn pluskinderen?

Wendy omschrijft Peter Gillis haast als de ideale vader: lief, zorgzaam en iemand die alles overheeft voor de kinderen. Vooral haar zoontje van vijf is dol op zijn nieuwe pluspapa. Al deed Wendy een pijnlijke vaststelling…

“Peter is vooral dikke maatjes met mijn jongste zoontje, die is bijna vijf en helemaal gek van hem”, onthult Wendy van Hout in Story. “De andere kinderen ook hoor, maar de jongste spant de kroon. Hij loopt mij tegenwoordig straal voorbij en gaat tegelijk naar Peter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl