Foto: Patrick van Emst / Brunopress.nl

Roddelpraat bracht woensdag het nieuws dat het niet goed zou gaan tussen Tanja Jess en Charly Luske. Was dat een vuile roddel of is er toch wat aan de hand tussen Tanja en Charley? Nou, het gaat blijkbaar toch niet zo goed.

“Woensdag werd op verschrikkelijke wijze een privé aangelegenheid die mijn man en mij betreft door een bepaald ‘juice’ kanaal gebracht. Ik wil daar eigenlijk niet op ingaan omdat ik ze geen enkele extra view gun, maar omdat andere media hier nu ook mee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee”, schrijft Tanja Jess op Instagram.

“Over dit ‘juice’ kanaal zou ik het in de toekomst overigens nog weleens willen hebben. Ik was nog niet zo bekend met dit fenomeen, maar omdat ik wist dat ‘ons verhaal’ gisteren gebracht zou worden heb ik voor het eerst gekeken en ik ben me rot geschrokken. Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc.”, gaat Tanja Jess verder.

En we zijn er nog niet, Jess nam rustig de tijd om haar tekst uit te tikken. Je moet het toch maar doen, ook de naam RoddelPraat niet één keer aanhalen. “Ze lijken zichzelf helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepte donkere grachten van hun ziel. Zelfs de jonge vrouw die hen van de privé berichten tussen haar en Charly had voorzien, werd schaamteloos en op racistische wijze gebasht”, gaat Tanja op haar sociale media verder.

“Ik zou iedereen willen vragen ook haar met rust te laten. En een ieder die overweegt dit soort kanalen van content te voorzien, wees gewaarschuwd”, gaat Tanja Jess verder. Maar hoe zit het nu tussen haar en Charly?

“Neemt niet weg dat Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt. Dit is een problematiek waar hij al langer mee worstelt. Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues. Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezien mee te dealen. Dit is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat”, schrijft Tanja Jess op Instagram.

Is het dan over en uit tussen Tanja en Charly? Dat is niet helemaal duidelijk. “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is. Wij hebben een geschiedenis en twee prachtige kinderen samen dus wij blijven sowieso in verbinding, maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen. Kortom, het is een zoektocht waar bij nog niet helemaal uit zijn en die wij graag binnen de privacy van ons gezin willen afleggen. Wellicht zal ik hier in de toekomst meer over delen, maar voor nu hoop ik dat onze wens gerespecteerd wordt”, besluit Tanja Jess.

Dat laatste zal wellicht niet gebeuren, de juicekanalen zullen haar en Charly wellicht blijven in de gaten houden. We voelen met jullie mee, Tanja en Charly.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl