Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van ‘538 Koningsdag’. Zo treden onder meer Snollebollekes, Afrojack, Maan, Flemming en Snelle op tijdens hét Koningsdag-event in Breda. Op woensdag 27 april barst het feest los op het Chasséveld in Breda met een gevarieerde line-up met meer dan 20 nationale en internationale artiesten. Het is de eerste keer sinds twee jaar dat ‘538 Koningsdag’ weer live plaatsvindt en dj’s, artiesten en luisteraars samenkomen om de verjaardag van de koning te vieren. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

‘538 Koningsdag’ wordt op bijzondere wijze geopend door Sera. De hitsensatie van dit moment is goed voor miljoenen volgers op TikTok, zong live op Instagram met Justin Bieber en werd hoogstpersoonlijk uitgenodigd om op te treden op de verjaardag van voetballer Cristiano Ronaldo. Snollebollekes, die als Brabantse act traditiegetrouw Koningsdag viert met 538, sluiten het Oranjefeest af. Zij zetten Breda weer op z’n kop met een koninklijk optreden.

Ook Nederlandse hitmakers als Mart Hoogkamer en Frans Duijts reizen dit jaar zuidwaarts voor ‘538 Koningsdag’. Daarnaast kunnen de voetjes van de vloer tijdens optredens van onder anderen Rolf Sanchez, de Italiaanse dj Gabry Ponte en de mannen van STUK. Ook Kraantje Pappie, Sjaak en Rondé zijn aanwezig op hét Oranjefeest van ons land. Eerder werden Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, Antoon, Sigourney K. en Lucas & Steve aangekondigd.

Het wordt de zesentwintigste keer dat 538 een fysiek Oranje-event organiseert. De afgelopen twee edities vonden virtueel plaats vanwege de coronapandemie. Sinds het aantreden van Willem-Alexander als koning, viert Radio 538 zijn verjaardag in Breda. Het is de zevende keer dat het Chasséveld in Breda oranje kleurt, de laatste keer was in 2019.

De line-up van 538 Koningsdag 2022 (tot op heden):
Afrojack
Antoon
Davina Michelle
Flemming
Frank Duijts
Gabry Ponte
Kraantje Pappie
Kris Kross Amsterdam
Lucas & Steve
Maan
Mart Hoogkamer
Rolf Sanchez
Rondé
Sera
Sigourney K.
Sjaak
Snelle
Snollebollekes
STUK

538 Koningsdag 2022 praktisch:
Datum: woensdag 27 april
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijden: 12.00 uur tot 22.00 uur
Leeftijd: 18+

Tickets zijn te verkrijgen via www.538.nl/koningsdag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl