VTM

Sergio Herman kondigt in de Vlaamse pers aan dat hij een moeilijk besluit heeft genomen: hij zal geen nieuwe zaken meer opendoen in België of Nederland. En daar heeft de chef-kok een duidelijke reden voor…

De horeca is een sector waarin klappen vallen en personeel vinden (én houden) wordt alsmaar een grotere uitdaging. Ook voor een grote naam als Sergio Herman…

“Er is gewoon weinig nieuwe aanwas van mensen die de horeca omarmen”, doet Sergio Herman zijn verhaal in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad. Sergio Herman nam dan ook een drastische beslissing…

“Ik denk dan ook niet dat ik nog moet groeien in Nederland en België. Ik moet hier geen nieuwe zaak opendoen, dat heeft totaal geen nut.” Al betekent dat niet dat Sergio Herman bij de pakken blijft zitten. De chef-kok ziet nog steeds groeimogelijkheden…

Sergio Herman kijkt voor uitbreiding vooral naar het buitenland, lezen we in Het Nieuwsblad. Zo zal de chef-kok in 2023 zijn eerste restaurant openen in Azië, in hotel Grand Hyatt ­Singapore.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl