Foto: Brunopress.nl

Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André Hazes, heeft een emotioneel moment gehad. Samen met haar zus Julia ging zij langs in het oude huis van haar overleden oma en opa. Die zijn er al een tijdje niet meer en het huis is nu bewoond door andere mensen. In de tuin van het huis is er nog niet veel veranderd en zeker de prachtige hortensia’s zijn behouden.

“Even een zwaar maar mooi moment gehad.. Mijn zus Julia en ik zijn naar het oude huis van onze overleden opa en oma en tante gereden om daar de hortensia’s te plukken. De lieve mensen die er nu wonen, hadden contact met mij en had ik gevraagd of ik nog een keer hortensia’s en rozen zou mogen plukken en meenemen, en dat kon zeker!”, schrijft een emotionele Sarah op haar sociale media.

“Het stond en staat nog altijd prachtig in bloei. We hebben daar als kinderen en volwassenen van alles meegemaakt en was een paradijs altijd vol liefde, warmte en geluk. We missen opa, oma en San nog elke dag. Dit was een mooi moment voor ons, maar ook zeker met een traan. We hebben de hortensia’s en rozen mee mogen nemen en hebben we aan papa en Tante Angeniek gegeven. “, besluit Sarah van Soelen.

Zij mist haar oma en opa en dat begrijpt iedereen uiteraard. Gelukkig zijn er nog de vele mooie herinneringen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl