Foto: Play5

Paniek brak uit bij Rodanya Kelsey uit ‘Temptation Island’. Rodanya is zo’n 7 maanden zwanger van een tweeling. Die zwangerschap is al vrij heftig geweest, enkele maanden geleden was zij slachtoffer van een brand en op dit ogenblik ligt zij in het ziekenhuis.

“Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren.. Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen met 30 weekjes al 😕”, schrijft Rodanya op haar sociale media.

Een verblijf in het ziekenhuis is nooit leuk, maar met die hoge kans op vroeggeboorte kan je niet voorzichtig genoeg zijn. “We zijn gelukkig al een paar dagen in goede handen en we doen wat we kunnen doen voor de kleintjes 🫶🏼 Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben maar goed.. “, gaat Rodanya verder.

Stiekem hoopt zij het ziekenhuis snel te mogen verlaten en thuis in alle rust naar de bevalling toe te kunnen leven. Want ja, thuis zitten nog enkele kids en die mist zij nu écht wel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl