Foto: Play4

Hier gaan we weer, zelfs de schrijvers van ‘Goede tijden, slechte tijden’, zouden dit niet kunnen verzinnen, maar Rachel Hazes zou haar zoon André Hazes uit huis hebben gezet. Dat schrijft Yvonne Coldeweijer op haar Instagram.

Is het waar of niet? Dat zal de toekomst uitwijzen. “Ik geloofde het eerst bijna niet, maar het is echt waar. Vanuit meerdere kanten bevestigd”, gaat Coldeweijer op haar sociale media verder.

“Rachel vindt het belachelijk hoe André is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah Salah. Dat hij vorige week vrijdag nog bij haar moeder om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique”, schrijft Coldeweijer.

Ja, u leest het goed. Mocht u het gemist hebben: ruim een week geleden zou André zijn kersverse nieuwe vriendin Sarah Salah ten huwelijk hebben gevraagd. Een paar uur later trok hij met zijn ex Monique en hun zoontje naar Disneyland Parijs. Daar zouden de ogen van André open gegaan zijn en papte hij weer met Monique aan.

Een moeder wil haar zoon liefst van al gelukkig zien, maar moet hij daarom met de gevoelens van vrouwen spelen? Niet dus. “Rachel heeft gezegd dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedracht”, schrijft Coldeweijer nog.

“Ik dacht niet dat ik ooit deze wijze woorden in m’n mond zou nemen, maar Rachel  heeft deze keer echt gelijk. Het klinkt overigens erg sympathiek dat Rachel het voor Sarah Salah opneemt, maar ik denk eigenlijk dat er eerder wat anders achter zit”, gaat Coldeweijer verder waarna zij schrijft wat haar vermoeden is.

“Rachel trekt het niet hoe Monique uit die docu is gekomen, als een soort van heldin. Ze is als de dood dat André nu weer terug wil naar Monique. Vandaar deze actie denk ik”, schrijft Coldeweijer.

Maar door André aan de deur te zetten is de kans net weer groter dat André weer bij Monique intrekt. En ja hoor, wat blijkt nu? De auto van André zou in de nacht van donderdag op vrijdag voor de deur van Monique gespot zijn.
Wordt zonder twijfel vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl