Foto: William Rutten/SBS6

Rachel Hazes heeft afgelopen week in Nieuwe Revu tekst en uitleg gegeven over haar zelfmoordpoging. Een openhartig verhaal dat heel wat mensen geraakt heeft.

Maar het meeste verdriet had Rachel destijds uiteraard zelf. Toch vond zij de kracht en de moed om haar verhaal te doen bij journalist Andries van Nieuwe Revu en die bedankt zij op haar sociale media.

“Lieve Andries, bedankt voor dit mooie , gevoelige interview. Zelden heb ik mij zo kwetsbaar en open opgesteld , maar mede dankzij jou is dit een diepgaand gesprek geworden.😢🙏💋”, schrijft Rachel op haar sociale media.

“Lieve mensen, hierbij mijn verhaal.. het heeft mij veel pijn en verdriet gedaan en wil dit graag met jullie delen, voor de mensen die het hier ook moeilijk mee hebben. Het is namelijk wel goed om iets hardop te zeggen en ook uit te spreken. Het leven is namelijk heel erg mooi en daarom moeten we daar elke dag van genieten! Mensen die met deze problemen kampen geef ik het advies om toch de hulp te gaan zoeken. Niemand is namelijk alleen ❤️ veel liefs”, zo besluit Rachel haar bericht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl