Brunopress.nl

Yvonne Coldeweijer is vrijdag kop van jut bij Rachel Hazes. De reden? De brief waarvan Yvonne Coldeweijer beweert dat Rachel Hazes die naar haar heeft gestuurd. Het zou om een brief gaan waarin André enkele zaken naar Sarah Van Soelen schrijft.

“Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger”, reageert Rachel Hazes op Instagram. “Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben”, gaat Rachel verder.

“Echt een hele zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden jeeft over mij totaal niet klopt. Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon? “

“Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem, van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake”, benadrukt de moeder van Andre Hazes.

Rachel richt zich in haar bericht naar Yvonne zelf. “Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden en je gaat nu zelfs dingen beweren, zoals het sturen van een brief, zonder dat je dit verder kan onderbouwen of bewijzen.”

“Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe”, zo sluit Rachel Hazes haar bericht af.

En Yvonne? Die is zeker van haar stuk. “Het is een beetje net zoals toen ik als enige bracht dat André Hazes geen burn-out had, maar zwaar verslaafd in de kliniek zat”, reageert Coldeweijer. Toen reageerde Rachel met de woorden: “Als 1 procent van alle roddels waar in, is het veel”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl