Foto: Play4

Monique Westenberg en Roxeanne Hazes vonden elkaar in hun eeuwige strijd tegen Rachel Hazes. Maar nu lijken er problemen op til tussen Monique en Roxeanne. Wat is er aan de hand?

Roxeanne houdt haar zoon Fender ver weg van haar moeder en ook Monique kiest ervoor de kleine Dré weg te houden van zijn oma. Maar nu lijken zich daardoor net problemen te ontstaan…

André Hazes zou immers zo snel mogelijk zijn zoontje en zijn moeder willen herenigen. Volgens Yvonne Coldeweijer zet hij Monique onder druk om zich te verzoenen met Rachel. En dat stelt Monique voor een duivels dilemma, schrijft Party.

Hoe zou Roxeanne reageren mocht Monique zich verzoenen met Rachel? Zou dit een wig drijven tussen hen beide? Maar Monique riskeert héél veel…

Zet Monique haar vriendschap met Rox op het spel door in te gaan op de eis van André? Indien niet, dan lijkt een verzoening met haar ex voorgoed van de baan. En dat risico lijkt Monique allerminst te willen nemen. Zij droomt er nog steeds van ooit mevrouw Hazes te worden, aldus Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl