Vipnieuws.nl

Nieuwe informatie in de zaak rond Marco Borsato zorgt nu voor ophef. Werd hier door de klokkenluider vuil spel gespeeld in het schandaal rond de zanger?

Ondertussen weten we dat Jan Versteegh de bal aan het rollen bracht door met zijn informatie naar RoddelPraat te stappen. Waarom zijn informatie over Marco Borsato niet zelf naar buiten brengen?

“Hij wilde echt een groot schandaal”, aldus Dennis Schouten van Roddelpraat in Weekend. Versteegh zou heel ‘eager’ geweest zijn om het schandaal rond Borsato publiek te maken. 

“Zoals ik me ons gesprek herinner, vond hij dat er echt wat mee moest gebeuren, namelijk: een groot schandaal, leuk jongens, daar moeten jullie wat mee doen!” vertelt Dennis Schouten in Weekend hoe zijn gesprek met Jan Versteegh Verliep. Eén ding werd al snel duidelijk…

“Er zat meer enthousiasme in dat wij het moesten brengen, dan angst dat hij erin genoemd zou worden”, benadrukt Dennis Schouten van Roddelpraat in Weekend. Schouten heeft dan ook geen spijt dat hij Versteegh ondertussen aangeduid heeft als klokkenluider in de zaak rond Marco Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl